Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Veszprém megyei fatelepek képes leírás - Fatelep, faanyag kereskedés.tlap.hu
részletek »

Veszprém megyei fatelepek - Fatelep, faanyag kereskedés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: fatelep.tlap.hu » Veszprém megyei fatelepek
Keresés
Találatok száma - 6 db
Aszófő fatelep

Aszófő fatelep

Ép Fa Fatelep és építőanyag kereskedés Balatonfüred szomszédságában Aszófőn található. Forgalmazott termékek faanyag lucfenyő fenyő fűrészáru, lambériák, fózolt hajópadlók, járó hajópadló, gyalult deszkák, szárított egalizált léc, osb lapok, zsindely, tetőfóliák, táblásított fenyő lapok, szögek.

Asztalos - fatelep

Asztalos - fatelep

Fő tevékenységünk fenyő és lombos fűrészárúk,luc, borovi, vörösfenyő, tölgy, bükk, éger, akác, cseresznye, kőris fafajokban, ajtó és ablakfrízek, táblásított falapok, lambéria, hajópadló, gyalult termékek, kerti bútorok, köztéri padok, tetőlécek, OSB lapok forgalmazása. A Vemi-2003 Kft tapolcai fatelepén megtalálhatók szélezett, szélezetlen, csomómentes fűrészárúk, hossztoldott, toldásmentes frízek és táblák, szárított gyalult lécek és deszkák, olcsó beltéri ajtók, faragasztók és sok egyéb asztalosminőségű faanyag.

Bakony holz - fatelep

Bakony holz - fatelep

Fatelepünk az alábbi termékeket kínálja műszárított fűrészáruk, akác oszlopok, szélezetlen kerítésdeszkák, egyedi gerendák, parasztmennyezetek. Szolgáltatásunk gyalulás, bérgatterozás. Faházak, filagórák, kerti bútorok gyártása és forgalmazása.

Épületfa, fenyő fűrészáru-Favorit Fatelep

Épületfa, fenyő fűrészáru-Favorit Fatelep

Honlapunkon minden információ megtalálható az építkezésekhez szükséges épületfákról, fenyő fűrészáruról, és kiegészítőkről. Nézzen körül oldalunkon, ha részletesen tájékozódni szeretne a különböző típusú és méretű faanyagokról, az épületfa, faanyag, fenyő fűrészáru, lambéria, tetőléc, gerenda, és a tetőépítéshez szükséges egyéb kiegészítők egyaránt megtalálhatóak nálunk. A fenyő fűrészáru megrendeléséről, egyéb részleteiről is szerezhet információkat. Forduljon hozzánk bizalommal, nálunk megtalálja az elképzeléseinek megfelelő faanyagot.

Fa centrum veszprém kft.

Fa centrum veszprém kft.

Fa-centrum Az otthon és a kert centruma - centrum Veszprém Kft 1997. február 01.-én alakult. Kérem engedje meg, hogy az alábbi pontokban bemutassuk Önnek minőségpolitikánkat, céljainkat, magunkat, valamint tevékenységünket. Küldetésünknek tekintjük, hogy az ökológiailag egyre jobban érzékennyé váló társadalmunkban minél jobban tudatosítsuk az emberekben, az életük teljes időtartamában, annak minden területén problémamentesen felhasználható faanyagok alkalmazását, az abból való otthon építését.

Papp és Társa kft - fatelep

Papp és Társa kft - fatelep

Cégünk a Papp és Társa Kft. több mint tíz éve szolgálja ki ügyfeleit Veszprém megyében Gyulakeszin. Az eltelt időszak elegendő volt ahhoz, hogy kialakítsuk magunkban azt a tudást, ami a vásárlók visszajelzéséből és szakembereink tapasztalatából táplálkozik. Ez az ismeret lehet az alapja annak, hogy megfelelő minőségben és árban kínáljuk termékeinket. Célunk, hogy termékeink körének folyamatos bővítésével vevőink igényeit kielégíthessük. Építőanyagok terén szinte mindent megtalál nálunk, amire csak szüksége lehet az alaptól a tetőig. Termékeink lambéria, hajópadló, gyalult deszka, fenyő fűrészáru, gerenda, padló, szarufa, léc. Újdonságként említhetjük ügyfeleink részére a bútorlapok méretre szabását és élzárását ABS fóliával, valamint ehhez kapcsolódó szaktanácsadást.

Tuti menü