Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vas megyei fatelepek képes leírás - Fatelep, faanyag kereskedés.tlap.hu
részletek »

Vas megyei fatelepek - Fatelep, faanyag kereskedés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: fatelep.tlap.hu » Vas megyei fatelepek
Keresés
Találatok száma - 5 db
A b holz kft. fatelep, fűrészüzem

A b holz kft. fatelep, fűrészüzem

Amennyiben Ön épületfát, fenyő fűrészárut, raklapot, ládát, természetes fa alapú csomagolóanyagot keres, akkor jó helyen jár. Amennyiben csarnokot, raktárat épít szintén mi vagyunk a jó választás. Ha gépi földmunkára van szüksége, akkor is hozzánk forduljon!

Farkas fa - fatelep

Farkas fa - fatelep

Farkas-Fa Kft. számítógépes tetőszerkezet tervezés, gyártás. Előre gyártott tetők készítése. Fafeldolgozás, épületfa, fűrészáru kereskedelem. A Farkas-Fa Kft. faipari vállalkozás, amely folyamatos fejlődésének köszönhetően ma már a fafeldolgozás széles skáláján tevékenykedik. A különféle épületfa anyagok, asztalos fűrészáruk és burkolóanyagok előállítása egyaránt profilunkba tartozik. Elmondhatjuk, hogy jelenleg a térségben meghatározó szerepünk van a fafeldolgozás területén.

Hegyhát fa - fatelep

Hegyhát fa - fatelep

Fatelepünk termékkínálata fűrészáru, parkettfríz, bútorléc, épületfa, tetőléc, deszka, palló gyártás és értékesítés. Cégünk 1996 óta végzi tevékenységét. Fő profilunkba tartozik a különböző parketták alapanyagaként felhasznált parkettafríz gyártása és értékesítése. A parkettafrízt igény, illetve megrendelés szerinti méretekben valamennyi fafajtából, de túlnyomó többségben tölgyfából készítjük.Munkánkhoz saját beszerzésű, jó minőségű rönkfát használunk. A folyamatos, zökkenőmentes termeléshez megfelelő gépparkkal, és többéves tapasztalatú dolgozógárdával rendelkezünk. Az árucikkek raktározásához megfelelő fedett tárolóink vannak.

Németh Parkett és Építőanyag kft.

Németh Parkett és Építőanyag kft.

Laminált padló, hajópadló, valódi fa parketta, egyéb padlóburkolatok és kiegészítőik, valamint építőanyagok széles választékát kínáljuk kedvező áron, magas minőségben. Kérdése merült fel a parkett, ill. padlóburkolatok kiválasztása során. Készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére, több éves szakmai tapasztalatunkra támaszkodva segítjük a döntéshozatalban, legyen szó akár a megfelelő padlóburkolat vagy a technológia kiválasztásáról. Látogasson el hozzánk, bemutatótermünkben egy helyen megtalálja a padlóburkoláshoz kapcsolódó termékeket! Termékpalettánkon az aljzatkiegyenlítőktől, a széles ragasztó, parkett és szegélyléc kínálaton keresztül egészen a padlóápolási termékekig számos árucikk megtalálható! Amennyiben még nem rendelkezik konkrét elképzeléssel, segítünk kiválasztani az Ön igényeinek megfelelő padlóburkolatot, illetve hasznos tanácsokkal segítjük a burkolásban kevésbé jártas vásárlóinkat.

Szabó tüzép

Szabó tüzép

Kiváló minőségű építőipari termékek falazó anyagok, tetőfedő anyagok, betontermékek, vasanyagok, vakolatok, kötőanyagok, szigetelőanyagok, bádogtermékek, tüzelőanyagok, kedvező áron lakossági vevők és kivitelező cégek számára egyaránt. Ezt kínálja Önnek Vas megye legnagyobb építőanyag-kereskedője, a vasvári Szabó és társa kft.

Tuti menü