Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tolna megyei fatelepek képes leírás - Fatelep, faanyag kereskedés.tlap.hu
részletek »

Tolna megyei fatelepek - Fatelep, faanyag kereskedés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: fatelep.tlap.hu » Tolna megyei fatelepek
Keresés
Találatok száma - 4 db
Pech Ezermester üzletház és fatelep

Pech Ezermester üzletház és fatelep

Az Ezermester Üzletház 1996 márciusától a Tamási és környékbeli települések építőanyag eladásának aktív részese! A cég hatalmas árukészlettel rendelkezik az építési anyagok, festékek, faáruk, épületgépészet tekintetében. Komoly referenciákat tudunk felmutatni Tamásiban és környékén, illetve az ország egész területén. Cégünk a kitűnő minőségű áruihoz kitűnő árakat tud biztosítani, mivel beszállítóinktól nagytételben vásárolunk, a faanyagot közvetlen hozzuk be az országba, és saját teherautóinkkal szállítjuk a kívánt helyszínekre. Targoncákkal, 3 teherautóval rendelkezünk, nagyobb tételű vásárlásnál ingyenesen szállítjuk házhoz anyagainkat. 10 alkalmazottunk folyamatos képzésének köszönhetően naprakész tanácsadással állnak a vásárlók szolgálatába. A piacvezető hazai és európai gyártók állnak ügyfeleink rendelkezésére a következő ermékpalettával: teljes építőanyag kínálat, épületgépészet, szaniter, faáru, hőszigetelési anyagok, festékek, szerszámok, szerszámgépek, hideg és melegburkolati rendszerek. Üzletházunk tagja a D-ég épületgépészeti csoportnak, a Profi Haus Group épületanyag kereskedelmi társulásoknak! Fejlődésünk és sikerünk kulcsa a tisztességes kereskedelem és a hosszú távú együttműködés partnereinkkel! Korrekt fizetési feltételek mellett várjuk ajánlatkéréseiket!

Péme kft. Paks fatelep

Péme kft. Paks fatelep

Pé me kft. építőanyag és csempeáruház honlapja. A kft 1993-ban alakult, családi vállalkozásként. Mára már a második generáció vette át a cég vezetését. Fő tevékenysége építőanyag kereskedés. Az eltelt másfél évtized, a kitartó munka, a cégnek mindent alárendelő tulajdonosi hozzáállás 2008-ra lehetővé tette, hogy vállalkozásunk a városban és környékén mindenképpen, de valószínűleg Tolna megyében is piacvezető pozíciót töltsön be az építőanyag forgalmazás terén. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően vadonatúj, mintegy 2000 m2 fedett raktárral, 700 m2 bemutatóteremmel rendelkezik cégünk.

Sarokfa fatelep

Sarokfa fatelep

Cégünk 1992 óta foglalkozik fűrészáru kereskedelemmel. Ezalatt a régió legdinamikusabban fejlődő fakereskedelmi vállalkozásává váltunk. Vállalkozásunk fő célja, hogy az építő illetve az asztalosipart ellássuk, jó minőségű fenyő, vagy igény szerint lombos fűrészáruval. Telephelyünk Nagydorogtól 3 km-re délre a 63-as számú főút mellett található. 2001 óta már Szekszárdon is, a Sió utca 3-4. szám alatt a vevőkörünk rendelkezésére állunk. Az építőipar számára a telephelyünkön megtalálható a normál keresztmetszetű gerendák mellett az egyedi méretű, extra hosszúságú anyagok is. A nagy raktárkészletünknek köszönhetően azonnal, vagy rövid szállítási határidővel a nagyobb volumenű megrendeléseket is tudjuk teljesíteni. Az asztalosipar számára, közvetlen importból tudjuk biztosítani a svéd, orosz, ukrán és szlovák fűrészárut. Saját szárítóval rendelkezünk, így folyamatosan biztosított a műszárított alapanyag, félkész termékként táblásított fenyőlapok, tömbösített ajtó,- és ablakfrízek. Időközben profilunk, olyan termékekkel bővült, amelyek a fő árucikkeinket jól kiegészítik. Mint például az osztrák Leitinger cég által gyártott termékek: lambéria, hajópadló, táblásított fenyőlap, különböző gyalultáru, hossztoldott, szárított, gyalult gerendák 13 m-ig.

Sz c stúdió kft.

Sz c stúdió kft.

Az Sz c stúdió kft. 1997. decemberében alakult családi vállalkozás, építőanyag kereskedési, építőipari kivitelezési és fővállalkozási tevékenységekkel. Cégünket a folyamatos fejlődés jellemzi. Kivitelezés speciális vállalkozási területeken könnyűszerkezetes csarnokok kivitelezése, igény esetén tervezése utólagos homlokzati hőszigetelő rendszerek kivitelezése. ingatlanfejlesztés fővállalkozásban

Tuti menü