Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Somogy megyei fatelepek képes leírás - Fatelep, faanyag kereskedés.tlap.hu
részletek »

Somogy megyei fatelepek - Fatelep, faanyag kereskedés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: fatelep.tlap.hu » Somogy megyei fatelepek
Keresés
Találatok száma - 5 db
Alfa tóth fatelep

Alfa tóth fatelep

Az asztalosipar területén nagy tapasztalattal rendelkező személyek elhatározásának eredményéül alakult cégünk 1991 végén Kaposváron. A kezdetekben tevékenységi körünk kiterjedt az épületasztalos szerkezetek gyártásán kívül a bútorasztalos, illetve a belsőépítészeti, szerkezetek kivitelezésére is. A tulajdonosok jól megalapozott döntései vezettek ahhoz, hogy cégünk szakosodott a fa falburkolatok gyártásán túl az épületasztalos szerkezetek gyártására, a kiegészítő szolgáltatásokra, a nyílászárókhoz szükséges vasalatok kereskedésére. Legyen szó nyílászáróról, falburkolatról - néhány versenytársunkkal ellentétben - mi ténylegesen rendelkezésre álló gépparkkal, és nagy kapacitással, egy gyártótól elvárható precizítással gyártjuk fa termékeinket. Fa nyílászárók területén főleg nem a más által gyártott termékekkel kínáljuk, hanem túlnyomó részt gyártunk, így garantálhatjuk Önnek azt a szakmai tapasztalatot, garanciaidőt, és megbízhatóságot, amelyet jogosan elvárhat.

Beck Tetőszerviz Kft.

Beck Tetőszerviz Kft.

Minden, ami fa. Fenyő-fűrészáru, tetőléc, lambéria, hajópadló, osb lapok, bádogos termékek, zsindely, bitumenes hullámlemez, csatorna , tetőfólia nagy választékban, kedvező áron és meglepően olcsó szállítással a kívánt helyszínre. Kérje ingyenes árajánlatunkat! Megéri! Vállalunk tetőfedést, ácsmunkát, lambériázást, födém és szarufa közötti hőszigetelést. Közel 30 évnyi szakkivitelezési tapasztalat az Ön szolgálatában.

Csurgói faipari kft.

Csurgói faipari kft.

Üzemünk Magyarország egyik legnagyobb fűrészüzeme és parketta gyára. 50 éve foglalkozunk fafeldolgozással. Az évek folyamán egy kis gyárból nőtte ki magát a jelenlegi, modern technikával felszerelt üzem. 1992 óta folyamatos fejlesztések történtek, megújultak a fűrészüzemi feldolgozó sorok, a csaphornyos és a lamella parketta gyártósor.

Füredi Erdőmester - fatelep

Füredi Erdőmester - fatelep

Kaposvári fatelepünkön tetőfedő anyagok, zsindelyek, osb lapok, építő minőségű fenyő-fűrészáruk, műszárított asztalos fenyő-fűrészáruk, rétegelt lemezek, lambériák, hajópadlók kaphatók. Minőség szakértelem, Füredi Erdőmester kft.

H z p - fatelep

H z p - fatelep

Fatelepünk profilja a fenyő fűrészáru kereskedelem! Raktárkészletünkből azonnal elviheti, vagy egyedi megrendelése alapján rövid határidővel leszállítjuk a megrendelt faanyagot. Raktárkészletünkről, szállítási feltételeinkről érdeklődjön elérhetőséginken, vagy keressen fel bennünket személyesen. Ha építkezik, ha felújít hzp.

Tuti menü