Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Pest megyei fatelepek képes leírás - Fatelep, faanyag kereskedés.tlap.hu
részletek »

Pest megyei fatelepek - Fatelep, faanyag kereskedés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: fatelep.tlap.hu » Pest megyei fatelepek
Keresés
Találatok száma - 16 db
Dalos - tüzép és fatelep

Dalos - tüzép és fatelep

Faanyagok, fűrészáru, fagerenda és fenyő deszka széles választékban. Válasszon körültekintően! Értékesebb faanyag a farönk középső részéből vágott. Ezek később nem vetemednek annyira, és az erezete sűrű. Ha a faanyag bütüjén kis repedéseket lát, akkor ezek a faanyag száradásakor hasadásokká változhatnak. A faanyagban található görcsök is problémát okozhatnak. Tudunk segíteni a faanyag kiválasztásában?

Építők Háza kft - fatelep

Építők Háza kft - fatelep

Fatelepünk és építőanyag kereskedésünk a Budapesttől pár percre található Tárnokon. A kezdeti időszakban építőanyagot forgalmaztunk de 2010-től már megtalálhatóak a faipari termékek is amit a környező országokból szerezzük be igen kedvező áron. Termékeink faanyag, szlovák-ukrán-román fenyő-fűrészáru, szárított lambéria, szárított hajópadló, osb lap, gipszkarton.

Erdély-fa - fatelep

Erdély-fa - fatelep

Fatelepünk Tápióbicskén található. Forgalmazott termékeink fenyő fűrészáru, gerenda, szarufa, padló, deszka, tetőléc, lambéria, hajópadló, farostlemez, osb lapok, tetőfólia, cement, gipszkarton, szigetelő, kalodás tűzifa. Szolgáltatásunk méretre vágás. Állandó készleten 4-8 méterig.

Fatelep Pécel

Fatelep Pécel

A Bébax Kft 1998. január 1-én alakult Pécelen. Kezdetben csak építő fenyő-fűrészárut forgalmaztunk, az azóta eltelt idő alatt viszont kereskedelmi profilunk a vásárlói igényeket követve jelentősen megváltozott. Ma már a fűrészáru mellett tetőkiegészítők széles skáláját kínáljuk: szögek, gyorsépítő csavarok, tetőfóliák, kőzet- és üveggyapot, lambéria, hajópadló, az OSB család teljes termékpalettája, zsindelyek és kiegészítők, gipszkartonok és profiljaik, homlokzati dryvit-rendszerek, horganyzott csatornák. 2003-ban nyitottuk meg újonnan épített barkácsboltunkat, ahol nem csak a barkácsolók igényeit elégítjük ki, de az ácsok is megtalálnak szinte mindent, ami a tetőszerkezetek és könnyűszerkezetes építmények kivitelezési munkáihoz szükséges. Takaró, szegő, pipa, képkeret, kerítés, tapétázó, padlószegő sarok és egyéb profilos léceinket orosz és svéd borovi fenyőből gyártatjuk.Telephelyünk Pécelen az Állomás u-ban, a péceli vasútállomás mellett található. A nálunk vásárolt fűrészárut igény szerinti méretre vágjuk, gyaluljuk, a kért helyszínre szállítjuk. A faszerkezetek gomba, rovarkártevő-és tüzkár elleni védelme nem csak tanácsos és fontos, de középületeknél előírás is. A faanyagvédők felhordása mártással, fújással vagy ecseteléssel történhet. Fatelepünkön a nálunk vásárolt fa szakszerű védelmét is elvégezzük.

Fatelep, fűrészüzem - Sződ

Fatelep, fűrészüzem - Sződ

Köszöntjük a sződi fatelep, fűrészüzem weboldalán. Budapesttől 10 percre a 2-es főúton könnyedén megközelíthető a sződi fatelepünk. Magasan felszerelt gépeinknek köszönhetően, fűrészüzemünkben rönköt dolgozunk fel amit készen fenyő fűrészáruként és láda vagy raklap formájában értékesítünk. Lehetőségünk van akár 12 méteres rönk felfűrészelésére. Fatelepünkön megtalálhatóak a fenyő fűrészárukon kívül lambériák, hajópadlók, osb lapok, tetőfóliák, szögek, ácskapcsok, csavarok, hőszigetelő anyagok, zsindelyek, tűzifák. Beszállítóinknak köszönhetően számos más faanyaggal is ki tudjuk Önt szolgálni. Fenyő-fűrészárú gyártás, kis-és nagykereskedelem.

Favilág 2004 - fatelep

Favilág 2004 - fatelep

Fatelepünk 2004 óta működik Pest menyében, Budapesttől 20 km-re Dunakeszin. Fafajtáink bükk, kőris, juhar, cseresznye, hárs, éger, borovi, lucfenyő. Műszárított anyagaink 8-10% garantált nedvességtartalommal rendelkeznek. Értékesítésünk kis- és nagytételben egyaránt. Kedvező áron ajánlunk még ajtó és ablak frízeket.

Fenyő fűrészáru

Fenyő fűrészáru

Fenyő fűrészáru kapható teljesítmény igazolással, mely érvényes tetőszerkezeti faanyagra és méretpontos, gyalult, gomba és rovarkár védelemmel ellátott faanyagra, faház szerkezeti faanyagnak. Vállalkozásom megfelel az eutr hatályos jogszabályának, ezért a Magyarországon lévő törvényeknek vállalkozásom eleget tesz. Ezen kívül kínálom az asztalos ipari felhasználóknak a következő termékeket: borovi ajtófríz, ablakfríz, táblásított lap, fenyő fűrészáru, borovi fűrészáru, luc fűrészáru, tölgy fűrészáru, bükk fűrészáru.

Kaszap tüzép és fatelep

Kaszap tüzép és fatelep

Igaz, manapság nem egyszerű az építkezők élete. Mi azon dolgozunk, hogy a magunk eszközeivel megkönnyítsük a hozzánk fordulók dolgát. Nálunk mindent egy helyen, kedvező áron szerezhet be a kötelező cement, tégla, homok mellett ellátjuk a kívánságának megfelelő csempével, padlólappal, szaniteráruval. Kereshet, és találni is fog betontermékeket, faanyagokat, falazó és falburkoló anyagokat, festékeket, kötőanyagokat. Nyílászárók, vasáruk, szerszámok, szigetelő és tetőfedő anyagok széles választékával is várjuk, és minden mással, ami csak egy új épület elkészítésénél szóba kerülhet. Specialitásunk, hogy helyben, az ön igényeihez igazodva keverünk be bármilyen színárnyalatú, kiváló minőségű vakolatokat így álmainak nem szabhat határt semmi. A házhoz szállítás gondjait is levesszük a válláról nálunk beszerzett építőanyagát teherautónkra emeljük, egyenesen a helyszínre szállítjuk, és szakszerűen lepakoljuk. Építse meg a legjobb anyagokból otthonát, mint az a legokosabb, a harmadik kismalac. Igaz, jut eszünkbe, ha a második a mi deszkánkból építi a házát, talán korábban ér véget a mese és a farkas földi pályafutása.

Lécfutár - fa fűrészáru webáruház

Lécfutár - fa fűrészáru webáruház

Vállalkozásunk fa fűrészáru - különböző típusú lécek borovi - illetve lucfenyőből, küszöbdeszkák és számos egyéb termék - kedvező áron való értékesítésével foglalkozik. A teljesség igénye nélkül négyszöglécek, laposlécek, pipalécek, gyalult deszkák, küszöbsínek, küszöb deszkák, mart lécek, parkettaszegő, ablakszegő, üvegező, képkeretek, tiplifa, kerítésdeszka, növénytakaró, paradicsomkaró. Célunk, hogy minél több emberhez eljuthassunk és stabil vevőkörünk alakuljon ki. Ennek érdekében igyekszünk alacsonyan tartani árainkat - illetve termékkínálatunkat folyamatosan bővíteni.

Hirdetés
Nimra fatelep

Nimra fatelep

Komplett tetőanyagok, valamint a tetőkhöz szükséges fóliák, szögek, ácskapcsok kiválasztása és a megrendelési címre történő szállítása. Asztalosipari hossztoldott táblásított borovi alapanyagok, valamint szárított szélezett és szélezetlen borovi pallók. OSB lapok minden méretben. Hajópadló, lambéria gyártás borovi és luc fenyőkből. Kerti bútorok, kerti pihenők gyártása akár egyéni tervek alapján is.

Szlovák fatelep

Szlovák fatelep

Cégünk több mint 20 éve a fakereskedelem egyik ismert szereplője Dunavarsányban. Tapasztalataink alapján biztosítani tudjuk a jó minőségű, válogatott alapanyagokat az építkezéshez és asztalos ipari termékek gyártásához. Az elmúlt évek folyamán ezen tevékenységhez szorosan kapcsolódó szolgáltatásokkal bővítettük profilunkat. Faanyag megmunkálás, méretre vágás, gyalulás, faanyagvédelem, szállítmányozás, dekoratív faanyag bevonatok, szaktanácsadás. Termékeink épületfa, tetőszerkezeti anyagok, fenyő gerendák, pallók, deszkák, cserép és palalécek, zsaluzáshoz deszkák.

Tahitótfalu fatelep

Tahitótfalu fatelep

A Tetőtár Kft. fenyő fűrészáru és tetőfedőanyagok kereskedelmével valamint tetőszerkezetek, illetve héjazatok készítésével foglalkozik 1995 óta. Cégünk Szentendre környékén és az egész Szentendrei-szigeten áll kedves ügyfeleink rendelkezésére.

Türgyei fatelep és fűrészüzem

Türgyei fatelep és fűrészüzem

Fatelepünk Veresegyházán található. Fűrészüzem, fatelep, famegmunkáló üzem, zsindelycentrum, bútorlaptelep, lapszabászat, rönkfeldolgozás, bérfűrészelés, gyalulás, méretre vágás, famegmunkálás, impregnálás, telítés, lapszabászat, szaktanácsadás, kiszállítás, fuvarozás.

Tűzifa értékesítés és házhoz szállítás

Tűzifa értékesítés és házhoz szállítás

Rendeljen akciós hasított, gurigára vágott, méteres, vagy kalodás tűzifát. Az alábbi fafajták közül választhat: cser, bükk, tölgy, akác, vagy gyertyán. A tűzifát házhoz szállítjuk Pest megye területén. Főként Vác, Sződliget, Göd, Dunakeszi, Fót, Kistarcsa, Aszód, Veresegyház, Isaszeg, Szentendre, Pécel, Budapest területére, valamint a környékükre. További szolgáltatásaink: faoszlop eladás, fakitermelés, veszélyes fák kidöntése, tarvágás, gyérítés, egészségügyi fakivágás, erdőritkítás. Az árainkat és további információkat a weboldalunkon olvashat.

Tüzifa és gyújtós fatelep

Tüzifa és gyújtós fatelep

A Természetesen fa jó minőségű hasított tűzifa és gyújtós eladásával foglalkozik már több mint egy éve. Büszkék vagyunk a kiváló minőségű tüzelő anyagainkra és kiváló barátságos kiszolgálásra immár Magyarországon egyre több helyen. A Dunakanyarban a szállítást ingyen vállaljuk. Vásároljon hasított tüzifát a Természetesenfától!

Valőr fatelep és fűrészüzem

Valőr fatelep és fűrészüzem

Cégünk 20 éves tapasztalattal rendelkezik a különböző minőségű fa alapanyagok értékesítése, raklapgyártás és forgalmazás, bérfűrészelés, továbbá a tüzifa eladás, értékesítés területén. Ha Ön megbízható partnert és szakértelmet keres, hívjon minket bizalommal! Fa alapanyag készletünk tevékenységünkből adódóan folyamatosan képződik, egész évben kapható. Kedvező ár, megbízható forrás!

Tuti menü