Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Nógrád megyei fatelepek képes leírás - Fatelep, faanyag kereskedés.tlap.hu
részletek »

Nógrád megyei fatelepek - Fatelep, faanyag kereskedés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: fatelep.tlap.hu » Nógrád megyei fatelepek
Keresés
Találatok száma - 5 db
Boltív tüzép kft.

Boltív tüzép kft.

A Boltív Tüzép Kft. 1990-ben alakult családi vállalkozásként, mint magánvállalkozás. A fő profil építőanyag kereskedelem. A tevékenység Pásztón, a Fő út 103 szám alatti 941 m2-es telephelyen kezdődött el, ahol az építőanyag telep tíz éven keresztül, 2000-ig biztosította a főleg környékbeli lakosság és vállalkozók részére az építkezésekhez, felújításokhoz szükséges építőanyagokat és kiegészítő termékeket. A telep jelenleg is működik - profilváltással. 2000-től az üzlet fő profilja a vas- és vegyes áru, valamint a csempék és padlóburkoló lapok kereskedelme.

Francesco tüzép, betonáruk, kalodás tüzifa - Salgótarján

Francesco tüzép, betonáruk, kalodás tüzifa - Salgótarján

Francesco Tüzép, építőanyag és tüzifa kereskedés Salgótarjánban. Építkezések, kert építések ellátásával, illetve tüzifa forgalmazással foglalkozunk. Fő tevékenységünk, előre gyártott beton elemek értékesítése Salgótarjánban, Nógrád megyében. Térköveket, zsaluköveket, járdalapokat, oszloppilléreket, kerti szegélyeket, fűrácsokat, és útszegélyeket, valamint akác és tölgy kalodás tüzifát forgalmazunk. A Francesco Tüzép Nógrád megye, illetve Salgótarján kész betonáru ellátását tűzte ki céljául. Tüzépünk nem rendelkezik nagy árukészlettel, előre rendelésekben nyilvánul meg fő beszerző tevékenységünk.

Juszt-Bau kft. - fatelep

Juszt-Bau kft. - fatelep

Építőanyag és fenyő fűrészáru kis- és nagykereskedelem. Padlószőnyeg, pvc, laminált parketta, függöny és karnis. Padlóburkolók, csempék, szaniterek, csaptelepek és valamennyi tartozékuk. Rakodólap és fa csomagolóanyag gyártás. PVC csövek ipari, élelmiszeripari, mezőgazdasági és hobbi célokra. Fenyő fűrészáru import és nagykereskedelem.

Káplár fatelep

Káplár fatelep

Fatelepünk fő profilja fenyő fűrészáru kis és nagykereskedelem. Termékeink lambéria, hajópadló, osb, tetőfólia, zsindely, bitumenes hullámlemez, asztalos fűrészáru, szárított gerenda, szigetelőanyag, gipszkarton, szög, csavar, ácskapocs, cserép, ajtó-ablak fríz.

Mátra tüzép trans

Mátra tüzép trans

Cégünk 2003-ban alakult három taggal. Kiskereskedelmi tevékenységét 2005 júniusában kezdte el. Eleinte egy alkalmazottal működtünk de a bővülő igények és a megnövekedett kereslet lehetővé tette a több munkaerő foglalkoztatását. A megnövekedett kereskedelmi igények miatt árukészletünket folyamatosan bővítettük. A megnövekedett igények kielégítésére tevékenységi körünket is bővítenünk kellett. A kiskereskedelem mellett foglalkozunk még szállítással, fuvarozással, veszélyes fák kitermelésével, raklapgyártással. Árukészletünk széles választékával és akciós árengedményeivel várjuk kedves vásárlóinkat.

Tuti menü