Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Jász-Nagykun-Szolnok megyei fatelepek képes leírás - Fatelep, faanyag kereskedés.tlap.hu
részletek »

Jász-Nagykun-Szolnok megyei fatelepek - Fatelep, faanyag kereskedés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: fatelep.tlap.hu » Jász-Nagykun-Szolnok megyei fatelepek
Keresés
Találatok száma - 8 db
Alföldfa a Facebookon

Alföldfa a Facebookon

Lambéria, hajópadló, osb lap, KVH gerenda, teraszburkolat, faház burkolat, táblásított fenyő lap, léc, szárított léc, impregnált léc, asztalos fenyő-fűrészáru az Alföldfa kft.- től. Kérjen árajánlatot. Faburkolat gyártókat képviselem Magyarországon. Termékeink megtalálhatóak fatelepeken, építőanyag kereskedéseken. Több mint 100 partnerem áll az Ön rendelkezésére az otthona közelében, hogy a legjobb minőségű osztrák, cseh, svéd és finn faipari alapanyagokat kényelmesen beszerezze.

Berényfa fatelep

Berényfa fatelep

A Berényfa Kft. 2000. augusztus 21-én alakult. Fő tevékenységi köre fa-, építőanyag kis- és nagykereskedelem, elsősorban minőségi orosz-ukrán fenyő-fűrészáru, szibériai szélezetlen fűrészáru, lombos faáru, valamint külső és belső nyílászárók, lambériák, hajópadlók, szigetelő anyagok, illetve bitumenes zsindelyek és egyéb építőipari kiegészítők forgalmazása. Termékeink stabil, magas szintű minősége a több éves beszállítói kapcsolatok révén teljes mértékben biztosított. Tevékenységünket Jászberény Ipartelepén lévő, 5000 m2-es telephelyünkön végezzük, amely a 31-es főút mellett található, így könnyedén megközelíthető.

Faanyagok Szolnokon

Faanyagok Szolnokon

Fatelep Szolnok városában is akad, ahol különböző tulajdonságú faanyagokhoz juthatunk hozzá. Bármilyen fából készült lécet, gerendát vagy deszkát keresünk is, itt garantáltan megtaláljuk! A szolnoki fatelepen szépen kidolgozott, kifogástalan minőségű faanyagok tömkelege várja a vásárlókat. Legyen szó padlóburkolatról, lambériáról, teraszburkolatról vagy éppen egyszerű deszkákról, itt a legjobbat kapja.

Kozma faipari kft.

Kozma faipari kft.

Fatelep, faanyag. Kozma Faipari Kft. 1992 óta családi vállalkozásként működik. Jászberénytől 6, Budapesttől 86 km-re található a telephelyünk, a Jászság egyik legszebb részén. 750 m2-es faipari üzemünkben 11 fő dolgozik. Főleg CE normás faipari gépekkel dolgozunk, pl. négyfejes gyalu, csapozó marógép, körcsapozó, oszcilláló, lapszabász, felsőmaró, csiszoló. A folyamatos alapanyag ellátás érdekében anyagkészlettel rendelkezünk, melyet 10 m3-es NYLE típusú szárítóval szárítunk.

Lambéria, hajópadló, osb lap, KVH gerenda Szolnokon

Lambéria, hajópadló, osb lap, KVH gerenda Szolnokon

Faburkolatokkal a természetet viszem az Ön otthonába! Fenyő hajópadlók, lambériák és teraszburkolatok illata és kinézete Önnek a frissességet és a természet juttatják az eszébe. Használjon KVH gerendát repedés, csavarodás ellen. A látszó felületű KVH gerenda tökéletes családi házak belső gerendázatához és külső előtetőkhöz az alacsony nedvességtartalma miatt. Teraszburkolat a kertek ízléses kialakításában segít. Faházburkolattal impozáns melléképületet, fatárolót építhet magának. Szárított léccel a hajópadlók, lambériák felrakását tudja biztosítani. Bútor alapanyagra van szüksége? Svéd, finn asztalos fenyő-fűrészáru a megoldás. Nincs gépe és ideje fűrészelni? Táblásított fenyő lapot vásároljon. Kérjen árajánlatot egy kattintással.

Lamberia.eu

Lamberia.eu

Cégünk nagykereskedelmi tevékenységet folytat országos szinten. Forgalmazott termékeink lambéria, hajópadló, osb lap, kvh gerenda, táblásított fenyő lap, szárított léc, impregnált léc, asztalos fűrészáru, tetőfólia, bitumenes hullámlemez, zsindely, svéd asztalos fűrészáru, finn asztalos fűrészáru, orosz asztalos fűrészáru. Külföldi partnereink Hasslacher, Seca, Setra, Vapo. Faburkolatokkal a természetet viszem az otthonodba! Fenyő hajópadlók, lambériák és teraszburkolatok illata és kinézete a frissességet és a természet juttatják az eszedbe. Teraszburkolat a kertek ízléses kialakításában segít. Használj KVH gerendát repedés, csavarodás ellen. A látszó felületű KVH gerenda tökéletes családi házak belső gerendázatához és külső előtetőkhöz az alacsony nedvességtartalma miatt. Faház burkolattal impozáns melléképületet, fatárolót építhetsz magadnak. Szárított léccel a hajópadlók, lambériák felrakását tudod biztosítani. Bútor alapanyagra van szükséged? Svéd, finn asztalos fenyő-fűrészáru a megoldás. Nincs géped és időd fűrészelni? Táblásított fenyő lapot vásárolj. Kérj árajánlatot egy kattintással.

Szárított faanyag-fatelep

Szárított faanyag-fatelep

Minket igazán keményfából faragtak. Nem csupán faanyagot adunk el, de értünk is a minőséghez. Cégvezetőként nem egyszer volt már alkalmam betekinteni (cseh, finn, lengyel) működő faipari cégek munkájába. Az Alföldfánál mi tudjuk mi fán terem a garancia! Ezért is az elsőszámú faanyag előállítónk a SECA társaság, ami a legjelentősebb európai faipari cégek közé tartozik.

Tisza Tói tüzép telep

Tisza Tói tüzép telep

Tiszafüred és vonzáskörzetében működik a Tisza-tói Tüzép Telep és Fészek Áruház, melynek üzemeltetője a Ferenczi és Ferenczi Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Kereskedelmi politikánk igyekszik megfelelni a vonzáskörzethez tartozó 4 megye 24 településén élők igényeinek. Mi a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon kívánunk megfelelni ennek a széleskörű vásárlói igénynek és bizalomnak. Ennek érdekében 2004-ben jól szervezett munkával, kiváló szakemberekkel elértük a MSZ EN ISO 9001: 2001 minősítést.

Tuti menü