Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Heves megyei fatelepek képes leírás - Fatelep, faanyag kereskedés.tlap.hu
részletek »

Heves megyei fatelepek - Fatelep, faanyag kereskedés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: fatelep.tlap.hu » Heves megyei fatelepek
Keresés
Találatok száma - 4 db
Egerfa - fatelep

Egerfa - fatelep

Cégünk 1998-ban alakult azzal az elsődleges céllal, hogy az asztalosok részére folyamatos alapanyag ellátást biztosítson. Termékeink építő fenyő fűrészáru, faanyag, asztalos fűrészáru, gerenda, deszka, tetőléc, lambéria, hajópadló, tetőfólia, táblásított lap. Szolgáltatásunk méretre vágás, gyalulás, impregnálás. Fafajok luc, borovi, tölgy.

Kovács tüzép kft.

Kovács tüzép kft.

A vállalkozás 1990. január 2-án indult el Poroszlón és 1996-ban korlátolt felelősségű társasággá alakult. A szervezeti változást a cég dinamikus fejlődése indokolta. A Kovács tüzép kft telephelyei a Tisza tó vonzáskörzetében és a megyeszékhelyen helyezkednek el. Cégünk fő profilja az építőanyag nagy és kiskereskedelem. Termékeink szaniter, csempe, burkolat, járólap, fatelep, szigetelés, gipszkarton, osb, térkő, tégla, cement, sóder, cserép, benzinkút, faipar, száraz építészet, falazóanyag, kötőanyag, nyílászáró, festékek, szerszámok, vasáru, vízelvezetés.

Olva kft - fatelep

Olva kft - fatelep

Vállalkozásunkat 1991-ben alapítottuk Kiváló Áruk Bt. néven. Induló vasanyag kereskedésünk a folyamatos árukészlet bővülése után építőanyagokra is kiterjedt. 2003. decemberétől Kiváló Áruk Bt-ről Olva Kft-re alakultunk át, mely továbbra is családi vállalatként üzemel. Széles vevőkörrel rendelkezünk, így a lakossági vásárlásokon kívül a környékbeli vállalkozások anyagbeszerzéseiben is részt veszünk. Több mint 200 beszállító Partnerünk segíti árukészletünk folyamatosságát és bővülését.

Szabó Épker kft. fatelep

Szabó Épker kft. fatelep

Szabó István 1985-ben magánvállalkozóként kezdte a pályafutását. Szakterülete akkor még csak ács-állványozó-tetőfedő volt. Már majdnem 20 éves tapasztalatot maga után hagyva 2003-ban családi vállalkozásként megalapították a Szabó Ép-Ker Kft-t. Az ács és állványozás szakma már építőanyagok forgalmazásával is bővült. Fatelepünkön lambériát, hajópadlót, osb lapot, deszkát, lécet gerendát, padlót, tetőfóliát, szöget forgalmazunk.

Tuti menü