Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Győr-Moson-Sopron megyei fatelepek képes leírás - Fatelep, faanyag kereskedés.tlap.hu
részletek »

Győr-Moson-Sopron megyei fatelepek - Fatelep, faanyag kereskedés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: fatelep.tlap.hu » Győr-Moson-Sopron megyei fatelepek
Keresés
Találatok száma - 5 db
Cement center kkt.

Cement center kkt.

Vállalkozásunkat jelenlegi formájában Feleségemmel hoztuk létre 1996-ban, 14 évi építőanyag fuvarozási és 5 évi építőanyag kereskedelmi ismeretek birtokában. Az élet igazolta korábbi döntésünk helyességét, mivel időközben lányunk és egyik fiúgyermekünk is cégünk meghatározó személyévé váltak. Telepünk a Szent István úti felüljáró alatt az úgynevezett teherpályaudvaron található, mely az Árkád körforgalom centrum kijárata felől is megközelíthető. Rendelkezünk a nyitott rámpás kiszolgálón és a tároló helyen kívül 600 m2 fedett, zárt raktárral is.

Czigler & Czigler fatelep

Czigler & Czigler fatelep

A Czigler &zigler Faipari Kft. a fenyő faburkolatgyártásban szerzett több mint egy évtizedes szakmai tapasztalat és folyamatos beruházás eredményeként sikeresen üzemelteti a ma már a nyugat-magyarországi régió egyik legjelentősebb lambéria és hajópadló gyártó üzemét, amely 1995 óta működik csaknem 3 900 m²-en. A létesítmény főbb részei a 300 m² alapterületű üzem illetve a 700 m²-es raktárépület. A termelés a folyamatos fejlesztések révén a legkorszerűbb az Európai Uniós előírásoknak megfelelő géppark pillérein nyugszik. A Czigler &zigler Faipari és Kereskedelmi Kft. éves szinten több mint 10 000 m² fűrészárut importál, gyártási kapacitása 450 000 m² faburkolat/év. Az alap profil mellett az üzemben készülnek táblásított fenyőlapok, profillécek és tömbösített ajtófrízek is. A forgalmazott termékek választékát gazdagítják a keményfa parkett különböző környezetbarát felületkezelő anyagok, illetve a Magyarországon méltán közkedvelt tüzelőanyag a biofabrikett. A környezetvédelem mindig nagy hangsúlyt kapott az üzem működése során. Törekvései elismeréseként a Czigler&igler Faipari és Kereskedelmi Kft.-t a Magyar Környezetvédelmi Felügyelet 2004-ben 'zöld pont'-tá nyilvánította. A Czigler &zigler Faipari és Kereskedelmi Kft. célkitűzése a vásárlói igények magas fokú kielégítése, a termékválaszték teljesebb körű kiszélesítése, valamint a kínált szolgáltatások színvonalának.

Facenter kft. fatelep

Facenter kft. fatelep

Társaságunk 1995-ben alakult. Fatelepünkön azt alábbi termékeket kínáljuk lambéria, hajópadló, osb, lapok, tetőléc, deszka, gerenda. Szolgáltatásunk famegmunkálás, faanyag láng és gombamentesítése, faház gyártás, faipari csomagoló eszköz gyártás, fapari termékek gyártása.

Faudvar - fatelep

Faudvar - fatelep

Fűrészárú kereskedelem. Fenyő, tölgy, bükk, akác, vagy bármilyen fa, lambéria, hajópadló, hullámlemez. 1990- ben alakult családi vállalkozásunk elsősorban fa fűrészáru kereskedelemmel, és a nálunk vásárolt faanyagok megmunkálásával foglalkozik. Emellett az évek folyamán egyéb építőanyagokkal bővítettük az árukészletünket.

Skandináv fatelep

Skandináv fatelep

Skandináv Fatelep minőség közel Önhöz. A fatelep, ahol megtalálja, amit keres. Hajópadló, lambéria, asztalos fűrészáru, OSB lapok, szigetelőanyagok, szauna, infra és kombi szaunák, tartozékok. Telephelyek Budapest, Győr, Debrecen. Cégünk az előző évezred végén alakult, de már röviddel a nyitás után nyilvánvaló volt, hogy sikerült olyan tevékenységi irányt választanunk, mely vállalkozásunkat egy kettőre a siker felé vezető útra kormányozta. A szomszédos kelet európai országokból importált vagy hazánkban gyártott hajópadlóknál, lambériáknál szebb, jobb termékek kedvezőbb árakon!

Tuti menü