Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fejér megyei fatelepek képes leírás - Fatelep, faanyag kereskedés.tlap.hu
részletek »

Fejér megyei fatelepek - Fatelep, faanyag kereskedés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: fatelep.tlap.hu » Fejér megyei fatelepek
Keresés
Találatok száma - 6 db
Albafa - fatelep

Albafa - fatelep

Székesfehérvári Albafa 2001 Bt. fatelepe asztalos minőségű vörösfenyő fűrészáruval, valamint lucfenyő fűrészáruval várja tisztelt vásárlót. Az általunk vásárolt faanyagot, épületfát, lambériát és egyéb fűrészelt fatermékeket, kedvezményesen szállítjuk, ki megrendelőinknek. Igény szerint a faanyagot méretre vágjuk, gyaluljuk, illetve rovar és gomba mentesítjük. Honlapunkon ácsmestereket is ajánlunk minden építtető figyelmébe.

Alrevo kft. - fatelep

Alrevo kft. - fatelep

Az Alrevo Kereskedelmi és Ipari Kft 1998-ban alakult. A cég főtevékenysége asztalosipari fűrészáruk, egyéb fatermékek forgalmazása, valamint építőipari fűrészáru kis és nagykereskedelme. Cégünk 2001-ben Fejér megyében, Székesfehérvár mellet Sárkeresztesen megnyitotta telephelyét. Az árukészletünk nagy része asztalosipari alapanyagokból, termékekből áll. Műszárított asztalosipari fűrészáru készletünk átlagosan 300-500 m3 között van, melynek szárítását 2003-ban telepített 2 db (50 m3 és 70 m3) számítógép vezérlésű konvekciós szárítókamránkban végezzük. A műszárított fűrészáru és egyéb asztalosipari termékek tárolása zárt raktárban történik. A minőségi áruk beszerzésével, annak szakszerű szárításával és tárolásával biztosítani tudjuk a kiváló minőségű alapanyagot az asztalosipar, valamint az építőipar részére egyaránt. Az elmúlt években ezekhez a tevékenységekhez kapcsolódó szolgáltatásokkal bővítettük kínálatunkat. Termékeink táblásított fenyő lapok, hossztoldott borovi fenyő lapok, műszárított fűrészáruk, tölgy fűrészáru. Szolgáltatásaink faanyag szárítás.

Braun építőanyag és fatelep

Braun építőanyag és fatelep

Az építkezők, felújítók minden építőanyagot be tudnak szerezni a telephelyeinken, amire az építkezés alatt szükség lehet. Mindezt kedvező árakon, és kiváló minőségben biztosítja Önöknek a Braun Kft. A cég tulajdonosai, székesfehérvári telephelyükön, 1986-ban kezdtek el foglalkozni építőanyagok kis- és nagykereskedelmével. A társaság, kezdetben csak alapvető építőipari anyagok mész, cement, sóder, tégla eladásával foglalkozott, de a Vásárlók igényeinek teljeskörű kielégítése szükségessé tette a kínálat folyamatos bővítését.

Etyeki tüzép

Etyeki tüzép

Tüzép, építőanyag kereskedés, akciós építőanyagok, árak, tüzép. Az Etyeki Tüzép Kft. 2003-ban alakult. Fő tevékenysége az építőanyag nagy és kiskereskedelem. Versenyképes árainknak és megbízható szállításunknak köszönhetően a környező településeken vezető szerepet vívtunk ki a magánépítkezők és a kivitelezők körében egyaránt.

Nádvári fatelep

Nádvári fatelep

A faipari termékek gyártását 1989 óta családi vállalkozásként végezzük, a fő profilunk csomagolóanyagok, egyedi raklapok, egyutas raklapok, raklap elemek és épületfák, igény szerint extra méretű, nem szabványos raklapok, spaletták gyártása. A felsoroltakon kívül másfajta famegmunkálást is vállalunk, olyat is, amivel eddig nem foglalkoztunk. Mindenféle megrendelés érdekel bennünket. A késztermékek raktározását 1db 400m3-es fedett tárolóhelyiségben és egy 1 hektáros szabad területen tudjuk biztosítani. Egyszerre 3 kamionnyi raklapot tudunk fedett helyen tárolni.

Szöllősi fatelep

Szöllősi fatelep

Kápolnásnyéki fatelep, faanyag, hajópadló, lambéria, szlovák fenyő fűrészárú. Fatelepünkön állandó nagy raktárkészletből választhatnak. Igény szerint egyedi méretek Komplett tető összeállítás. Házhoz szállítás megoldható.

Tuti menü