Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Faipari gépek képes leírás - Fatelep, faanyag kereskedés.tlap.hu
részletek »

Faipari gépek - Fatelep, faanyag kereskedés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: fatelep.tlap.hu » Faipari gépek
Keresés
Találatok száma - 8 db
Best Machinery - mobil és telepített faipari aprítógépek

Best Machinery - mobil és telepített faipari aprítógépek

Cégünk megoldást kínál a faipari szakemberek hulladékkezelési problémájára. Aprítógépünk jelentik a hatékony megoldást abban az esetben, ha ön nem tud mit kezdeni fatelepén a felhalmozódó hulladék fával. Gépeink minden egyes fával foglalkozó vállalkozás nélkülözhetetlen kellékei. Vállalkozásunk szigetszentmiklósi telephelyén a berendezések munkakörülmények között próbálhatóak ki. A megfelelő aprító kiválasztásához cégünk teljes körű mérnöki tanácsadást nyújt, mely természetesen ingyenes szolgáltatás. Kínálatunkban a mobil és lánctalpas Eschlböck Biber, valamint Husmann gépeket, ezeken kívül pedig telepített aprítókat értékesítünk.

Csiba faipari gépek

Csiba faipari gépek

Új és használt faipari gépek, biomassza újrahasznosító berendezések, energiagazdálkodás gépei. A Csiba Kft.-t Csiba Béla (okleveles erdőmérnök és közgazdász) és neje alapították 1992-ben, kőszegi székhellyel. Kezdetben csak egész kis vállalkozásként működött. De amilyen kicsi volt, olyan gyorsan fejlődött, és amilyen maroknyi csapattal indult, olyan nagy szakmai kihívásokkal nézett szembe - sikerrel.

Eladó faipari gépek

Eladó faipari gépek

Tisztelt Érdeklődő, weboldalunkon használt faipari gépeket hirdetünk. Szolgáltatásunk célja, hogy asztalos partnereink részére segítséget nyújtsunk eladó faipari gépeik eladásában. Széles kapcsolati körünknek köszönhetően sikeresen tudunk segíteni az gépek eladásában. Az alábbi gépek eladásában tudunk segítséget nyújtani: szalagfűrész, gyalugép, egyengető gyalugép, fúrógép, marógép csiszológép, élzárógép, elszívók stb. Amennyiben Ön úgy dönt lenne eladó faipari gépe, keressen meg bennünket, küldjön jó minőségű fotókat és feltesszük weboldalunkra.

Fagépszer kft.

Fagépszer kft.

Emelkedjen ki a szürkeségből, ismerje meg a titkokat, amik segítségével soha nem remélt magasságokba emelheti faipari vállalkozása hatékonyságát. Ha Ön faipari cégtulajdonos vagy cégvezető, a legjobb helyre érkezett, hogy hozzájusson azokhoz az információkhoz, amikkel begyújtva a rakétákat ugrásszerűen megnöveli termelékenységét, nyereségét, és állva hagyja versenytársait.

Faipariszerszám - Tamás Árpád

Faipariszerszám - Tamás Árpád

Különleges fazonmarót szeretne? Hossz-, vagy szélességtoldót? Platolót, ajtó-, vagy ablakgyártó garnitúrát? Vagy egy egyszerű falcmarót? Rönkhasító kúpot? Egyedi méretű forstner fúrót, dugózót, vagy hosszlyukfúrót? Speciális fúróra van szüksége? Vagy valami másra? Nálunk ezt mind megtalálja! Műhelyünkben 1982-óta gyártunk faipari gépi-szerszámokat magyarországi és Európa Unión belüli megrendelőink megelégedésére. Szerszámaink puha és keményfa megmunkálásához készülnek. Az ultrahangkezelt szerszámacélból gyártott szerszámok él tartóak, sokszor élezhetőek. Ezeket a szerszámokat nem kell nagy fordulaton pörgetni, ezért biztonságosak. Mivel a szerszámaink egy anyagból készülnek, ezért az EU előírása szerint használhatók kézi és gépi előtolással is. Szerszámainkra rendeltetés szerinti használat esetén garanciát vállalunk.

Felder group hungária

Felder group hungária

Faipari gépek, szerszámok. Jöjjön el bemutatótermünkbe és tekintse meg aktuális kínálatunkat. Válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet. Gépeink korlátozott darabszámban állnak rendelkezésre. A további akciók és kedvezmények után érdeklődjön a területi képviselőnél!

Paliszander kft.

Paliszander kft.

A Paliszander a faipari gép- és szerszám piac egyik legjelentősebb szereplője. A Paliszandert 1991-ben alapították, és máig magyar tulajdonban van. 1994-ben a cég már piacvezető pozíciót ért el a magyar faiparban. A dinamikus növekedésnek köszönhetően 1999-óta romániai üzletünkben is vásárlóink rendelkezésére állunk. Az asztalosipar teljes körű kiszolgálása érdekében folyamatosan rendelkezésre áll márkaszervizünk is. 2002. jelentős év életünkben: A korábbi 600 m2-es telephelyünkről új, 3000 m2-es faipari áruházba költöztünk, amely hatalmas bemutató termével, magasraktárával, hangszigetelt próbatermével az ország legnagyobb faipari gép- és szerszámáruháza. A nagygépes bemutatóteremben több mint 100 kiállított gép tekinthető meg. Az ország legszélesebb választékát tudhatjuk magunkénak.

Woodmaster marógépek marószerszámok webáruháza

Woodmaster marógépek marószerszámok webáruháza

Faiparban szerzett több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkező Csapatunk új, gyári, ipari minőségű faipari szerszámok, gépek és kiegészítők értékesítésével foglalkozik. Woodmaster termékeink mellett számos más márka magas precizitású, legkorszerűbb, egyenesen a gyárból érkező termékei forgalmazásával igyekszünk a legkülönbözőbb vásárlói igényeknek eleget tenni. Kinek ajánljuk termékeinket? Minden famegmunkálás iránt érdeklődőnek, kis és közepes műhelyeknek, restaurátoroknak, díszletgyártóknak, bútorgyártóknak, tanműhelyeknek, ácsoknak és asztalosoknak.

Tuti menü