Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Budapesti fatelepek képes leírás - Fatelep, faanyag kereskedés.tlap.hu
részletek »

Budapesti fatelepek - Fatelep, faanyag kereskedés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: fatelep.tlap.hu » Budapesti fatelepek
Keresés
Találatok száma - 11 db
Alfa-styl - fatelep

Alfa-styl - fatelep

Fatelepünk fő profilja a fűrészárú kereskedelem és az ehhez kapcsolódó szolgáltatások faanyagvédelem, gyalulás, méretrevágás. 15 éve indítottuk családi vállalkozásunkat, mára elértük, hogy állandó 500m3-es raktárkészletünkből állandó jó minőségű faanyaggal tudjuk kiszolgálni kedves vevőinket. Emellett munkatársaink szakértelme is garancia a minőségre. Egészen mostanáig az egyetlen reklámunk az elégedett vevők ajánlása volt, mely egyenletes fejlődésünket biztosította. Főként Szlovákiából és Csehországból importáljuk a fűrészárút. Beszállítóink alapos megválogatásával. Foglalkozunk még tetőfedő és szigetelő,valamint egyéb kiegészítő építő anyagok forgalmazásával. Állandó készletet tartunk OSB lapokból, fa és egyéb burkoló anyagokból.

Bojtár fatelep

Bojtár fatelep

Bojtár fatelep - webáruház. Tetőléc, osb 3 lap, padlók, kalodás tüzifa,deszkák, stafnik, gerendák,l écek, fakro termékek, fa brikett, tégla, faanyag, deszka, gerenda, padló, gyalult deszka, brikett, gipszkarton és kiegészítők.

Bp. 18. ker fatelep

Bp. 18. ker fatelep

Kereskedésünkben mindent megtalál, amire szüksége van az építkezés alatt az alapozástól egy korszerű kész házig. A vegyi termékektől kezdve a vakolatok és habarcsok, áthidalók, betontermékek, behajtók és fúrószárak, fóliák, tetőfedés, hő-, hang- és vízszigetelés, falburkolás, burkoló és fugázó anyagok, téglák, cement termékek, gipszkartonok, profilok, rögzítés technika, csavarok, vas termékek, faanyagok, gipszek, ragasztók, tapaszok, kéményajtók, fedlapok, terméskövek, tüzelő anyagok, nád, védőfelszerelések, kőműves szerszámok és segédanyagok, Leier kéményrendszerek. megtalálható nálunk. Melyekről bővebben a szolgáltatások fül alatt vagy a termékek menüben olvashat.

Budapesti fatelep XVI. kerület

Budapesti fatelep XVI. kerület

Fa, fűrészáru közvetlen importból származó I osztályú fenyő fűrészáru kis és nagykereskedelmi forgalmazása. A fatelep lakossági és nagy beszállítói forgalmazókat egyaránt kiszolgál. Kis és nagykereskedéseket is kiszolgálunk. Megvásárolható továbbá, gerenda, hajópadló, deszka, léc, lécek, különleges méretű gerendák, tetőfólia, tűzifa, fűrészáru kapható. A nálunk vásárolt faanyagokat a kívánt méretre vágjuk. Szolgáltatásaink között szerepel a bérmártás. A fa tetőszerkezetek, egyéb fából készült tartó szerkezetek vegykezeljük. A vegykezelést követően a fa ellenálló lesz penész, gomba, rovar és tűz ellen garanciával, megfelelőségi bizonylattal és műszaki leírással ellátva. Kamionos tételű fa beszállítás.

Dönci - fatelep

Dönci - fatelep

A Dönci fatelep kft fő profilja a faanyag kereskedelem mellett a lapszabászat kis- és nagykereskedés. Termékeink lambéria, hajópadló, laminált lapok, perforált lemezek, bambusz és nád termékek. Gyártók Egger, Kronospan, Interspan.

Euro Green Star - fatelep

Euro Green Star - fatelep

Cégünk, az Euro Green Star kft. egy dinamikusan fejlődő családi vállalkozás, melyben több generáció dolgozik együtt, egyesítve a fiatalos lendületet a komoly és megalapozott szakmai tapasztalattal. Noha fatelepünk 2005. márciusa óta működik, a szakmában még sem számítunk kezdőnek; a telep vezetője egy több tízéves szakmai múlttal rendelkező, sokak által tisztelt szakember id. Képe István. Fia ifj. Képe István, cégvezető, aki korábban maga is foglalkozott árufuvarozással és az angol nyelven is kiválóan beszélő kollegáink gondoskodnak vevőink teljes körű kiszolgálásáról. Célunk, az Önök igényének megfelelő, minőségi - Magyar fenyő-fűrészáru - és a kapcsolódó szolgáltatások biztosítása. Bármilyen fajta és bármilyen nagy mennyiségű fára van szüksége - kérjük, forduljon Hozzánk bizalommal XV. kerületi telephelyünkön vagy elérhetőségünk valamelyikén. Termékeink lambéria, hajópadló, osb lap, gerenda, deszka, léc, tetőfólia, ácskapocs, menetesszár.

Fadepo Fatelep

Fadepo Fatelep

Építkezés, felújítás, egyéb ház körüli munkák - a Fadepo Fatelep minden eshetőségre kínál faanyagokat, nem csak asztalosoknak! Válogasson különböző vastagságban kapható, sokrétűen felhasználható OSB lapjaink, valódi finn minőségű szaunakályháink és egyéb kellékeink, hajópadlóink és terasz-, illetve falburkolataink között. Asztalos vagy építő minőségű fűrészárut, sőt, már ütésálló gumiburkolatokat is kínálunk vevőinknek Budapesten, az Üllői úton található fatelepünkön. Szolgáltatásaink közt online fűrészáru kalkulátor, lerakási útmutatók, valamint helyszíni faanyag impregnálás és gyalulás is megtalálható.

Famánia fatelep Budapest

Famánia fatelep Budapest

A Famánia kínálatában csak kitűnő minőségű faárut, valamint ezek felhasználását szolgáló termékeket talál. Vállaljuk a faanyagok gyalulását és impregnálását, mellyel növelheti a fa élettartamát valamint esztétikáját. Az impregnálásnak köszönhetően távol tarthatja a kártevőket, valamint a szintén káros vizet és nedvességet, mely a fa elrohadásához vezethet. Fatelepünkön a szaunaépítéshez szükséges anyagokat is megtalálhatja, valamint a berendezéshez szükséges kellékeket. Nagyobb mennyiség esetén kedvezménnyel tudunk szolgálni, forduljon hozzánk bizalommal.

Fatelep és tüzifa

Fatelep és tüzifa

tűzifa, tüzifa, tuzifa, eladó, akció, akciós, olcsó, száraz, szárított, kaloda, kalodás, kalodázott, köbméter, köbméterre, térfogat, térfogatra, súlyra, mázsa, mázsára, rönk, hasáb, vágott, aprított, nagyker, nagykereskedelem, házhoz szállítás, házhozszállítás, épületfa, építési faanyag, tetőléc, léc, deszka, palló, gerenda, Budapest, xix, Pestlőrinc, Pesterzsébet, Soroksár

Hirdetés
Fatelep, fűrészáru Budapest

Fatelep, fűrészáru Budapest

Fa, fűrészáru közvetlen importból származó I osztályú fenyő fűrészáru Kis és nagykereskedelmi forgalmazása. A fatelep lakossági és nagy beszállítói forgalmazókat egyaránt kiszolgál!. Kis és nagykereskedéseket is kiszolgálunk. Megvásárolható továbbá osb tábla, gerenda, hajópadló, deszka, léc, lécek, különleges méretű gerendák, tetőfólia, tűzifa, fűrészáru kapható. A nálunk vásárolt faanyagokat ingyenesen a kívánt méretre vágjuk. Szolgáltatásaink között szerepel a bérmártás. A fa tetőszerkezetek, egyéb fából készült tartó szerkezetek vegykezeljük. A vegykezelést követően a fa ellenálló lesz penész, gomba, rovar és tűz ellen garanciával, megfelelőségi bizonylattal és műszaki leírással ellátva. Kamionos tételű fa beszállítás.

Fenyőker Fatelep

Fenyőker Fatelep

Cégünk - DS-Tex Bt. - 1993-ban alakult. Fő profilunk fűrészáru kereskedelem. Kezdetektől Szlovákia egyik legnagyobb fafeldolgozó üzeméből szerezzük be a faanyagot. Tulajdonosként garantáljuk az állandó kiváló minőséget, gyors és pontos vállalási határidőt. Igényekhez igazodva rendkívüli méreteket is beszerzünk. Fatelep, fűrészáru, gerenda, deszka, palló, léc, lambéria, tetőanyag, fenyő, tető, építkezés, tetőanyag, hajópadló.

Tuti menü